Specialisaties

Image description

Ondernemingsrecht
Advocatenkantoor Ploeg begeleidt overnames, participaties en herstructureringen. Daarnaast adviseert Advocatenkantoor Ploeg over vennootschapsrechtelijke kwesties. Zo nodig wordt geprocedeerd bij rechtbank of Ondernemingskamer. Arno Ploeg heeft de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht met goed gevolg afgelegd en is lid van de Vereeniging “Handelsrecht” en de Vereniging Corporate Litigation.

Vastgoedrecht
Advocatenkantoor Ploeg begeleidt de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. Daarnaast adviseert en procedeert Advocatenkantoor Ploeg op het gebied van bouwrecht en aanneming van werk. Arno Ploeg is lid van de Vereniging voor Bouwrecht Advocaten.

Sportrecht
Naast een bevlogen advocaat is Arno actief sporter en bestuurder van een amateurvoetbalvereniging. In het sportrecht kan Arno zijn passie voor het recht perfect combineren met zijn passie voor de sport. Dat geldt zowel voor het juridisch bijstaan van verenigingen en sporters als voor het adviseren van partijen die sport faciliteren. Waarbij dat laatste ook betrekking heeft op commerciële partijen actief in de sportbranche